Etiketter

Dagen började med sovmorgon till 11.30 när Knubbsälen vaknade efter middagsvilan. Jag hade i och för sig varit vaken ett par gånger under morgonen, först när Knubbsälen vaknade och innan Teskedspappan kom och hämtade honom och sedan när Knubbsälen var hungrig och ville ha tutte, det var då han somnade…
Jag passade dessutom på att sova en halvtimme medan ungarna kollade tv och Knubbsälen ville ha efterrätt (tutte) till middagen… Ska försöka komma i säng vid 22 i kväll och sedan sova under dagen imorgon… så kanske jag är på banan igen!
Men det var ju inte det jag skulle skriva om… jag gjorde lchf-pannkakor ikväll när jag gjorde pannkakor till ungarna och JÄKLAR vad gott det var!!!! Jag micrade några frusna jordgubbar så de blev varma och så mosade jag dem, tryckte i lite sötningsmedel för jag var ruggigt godissugen så det blev lite sötare och så hällde jag på dem…. Jag hann inte ens sätta mig vid köksbordet utan drog i mig allt stående vid diskbänken!
Det här kommer jag göra fler gånger! Receptet har jag på — receptbloggen