Det var vad jag sa till min kära man när jag kom hem från stan, ”du får ta alla 4 barnen och åka och handla nästa vecka”….

Vi gick ut lagom hårt med att åka upp till skolan och hämta Ludde så vi slapp vänta en halvtimme bara för att han skulle komma med bussen. Jag fick sedan applåder för att jag hittade Nissastigen via Sennan och Åled (raka spåret typ) eller så var mina barn bara cyniska….
Inne i stan var det lugnt på Max men sedan gick de i spinn ungefär samtidigt som vi satte fötterna inne på Willy:s. Ludde pladdrade, lekte med scannern att det var ett lasersvärd och gick runt och sköt gamla tanter med laser *pew pew*. Ian hakade på Ludde…

Alfred välte den lilla kundvagnen rätt in i mejerihyllan och knäckte sönder burken med räkor som de ska ha på pizzan imorgon…. behöver jag säga att allting stinker luktar räkor?
Att säga till dem hjälpte ju inte eftersom de fick akut vaxpropp hela högen (förutom efter mitt väsande utbrott när Alfred hade vält kundvagnen in i mejeridisken). Hannes kom på, lagom till affärsbesöket, att det ekar kul på stormarknaden och satt och ÄÄÄÄÄHHHH!!!:ade hela tiden. Behöver jag säga att jag helst hade velat lämna barn, kundvagn och skrikhals på fläcken och gå?

Nåja, det var inte sista gången jag var tvungen att ha dem med men Alfred får aldrig mer några räkor i sin kundvagn…. förövrigt så är det ett ganska lätt sätt att hålla honom lugn, han får handha kundvagn och kör faktiskt inte rally med den!
Väl hemma var det bara att samtala med maken lite innan han drog iväg på helgens ångloksmeckande på High Chaparral.
Jag har också lagt 127 kr av måndagens Ullaredskassa på Impecta. Ska bli kul att sätta ut lite roliga växter i trädgården. Jag har beställt Dracena Draco, såpnejlika, trollhassel och indigo.
Trollhassel och drakblodsträdet har jag en magisk tanke bakom, förutom att trollhasseln ska ut i trädgården och drakblodet ska jag ha inne…. såpnejlikan tänkte jag försöka mig på att göra tvål och schampo av och indigon tänkte jag färga garn med, förutom att de ska stå ute i trädgården då…