Jag hade länge lovat Ian att få följa med till Ullared. Ludde har varit med en gång (inte imponerad) men Ian däremot hänger gärna med fler gånger!

Han gillar att titta på kläder…. Han röstar ju på kläderna i melodifestivalen och Let’s Dance och inte det man ska rösta på. Dessutom så gick han som en överspeedad iller på leksaksavdelningen. Vi hade ganska kort om tid på oss eftersom kompisen, som skulle med, kom först 17:19 till Falkenberg med tåget, och de stänger kl 20:00 i Ullared.

Jag hade skrivit en lista på vad jag skulle ha och det tog mig en halvtimme att rafsa ihop alltsammans och sedan var det bara att släpa Ian till leksaksavdelningen. Jag hittade snabbt ett Star Wars lego till Ludde för 249 kr och det var vad han hade i sin sparbössa så då var ett barn klart. Alfred fick en verktygslåda (så Teskedspappan får ha sin ifred) och pärlor till pärlplattan. Allihop fick dessutom Star Wars nyckleringar med olika figurer. Ian ville ha två och då fick han betala den ena själv, dessutom köpte han en kikare, ”Mr Yoda” (mjukisdjur som ser ut som Yoda) och trädgårdsverktyg.

Nästa gång han ska med och ska köpa leksaker för sparpengar så ska han ha bestämt innan vad han ska ha, för annars dyker han bara ner i första bästa korg och ”det här har jag alltid önskat mig” *eller hur!*

Alla ungarna blev glada över sina kläder, de skulle i och för sig inte ha några men de fick lite i alla fall. Ludde fick en röd tröja med Musse pigg på, Ian en knallgul med SvampBob Fyrkant och Alfred fick en klargrön med SvampBob Fyrkant.

Alfred fick dessutom en batikmönstrad lila klänning med smock på och som han ska ha till dagis imorgon.

Det är lite förvånande att man åker till Ullared och går på GeKås och kommer hem med pengar kvar! Jag toppade inte ens budgeten! Då har man nära!

Jag hittade allting jag skulle ha till Hannes, några kortärmade body, ett par mysbyxor, lite strumpor och tom ett par jeans med resår i midjan, hoppas bara att de passar… Att sätta vanliga byxor på Hannes är uteslutet, han kan inte sitta om han får på sig ett par jeans t ex, det måste vara mjukisbrallor. Han är alldeles för knubbig för att vanliga byxor ska fundera….

På flicksidan av klädkorgarna hittade jag en lila body och rosa mjukisbyxor, på bodyn står det ”Mamas little angel”, ska det knuffas in i kategorin -tyyyypiskt tjejigt- (?). Den ena bodyn står det ”I brake for milk” och med tanke på att Hannes har små planer på att släppa tutten så satt den som en fläskläpp!