Etiketter

Är det fler än jag som reagerar på den meningen? Folk undrar hur jag kan vara så stressad hela tiden!

Du går ju hemma hela dagarna…

Vaffan! Tror du det är någon jävla semester att gå hemma med hus, djur, 4 barn varav ett av dem är en bebis som vägrar låta dig sova mer än 1 timma åt gången? Lägg till att jag har en, förvisso trevlig och kärleksfull man, men ordning är inte hans största tillgång!
Häromdagen lade han upp sina byxor själv, vilket jag blev imponerad av att han faktiskt klarade av… men att lägga tillbaka saxen, stänga av maskinen, ställa tillbaka stolen… ja, det har ju inte han gjort….

Att de två mellankillarna inte är världens enklaste att ha koll på vet de som känner dem… De är fullständigt införstådda med att garaget låter man bli! Trots det har jag idag varit ute 3 gånger för att jaga ut dem ur garaget, ena gången hade Ian varit inne och snott en brödkniv som de lekte med…

Hålla koll?! Jovisst, mellan att jag laddar tvättmaskinerna, hänger tvätten, söver Hannes, matar Hannes, försöker få min mobil att fungera (förövrigt det enda numret som Ludvigs kompis föräldrar har för att få tag i mig, där han är idag), just det sorterar tvätt för att lägga in så jag kan hänga den nya tvätten, hålla koll på vad Hannes gör i gåstolen, lyssna på Hannes gnäll när han inte når det han vill ha/jag tar det han fått tag på… shall I go on?

Gå hemma hela dagarna… jag hade hellre haft ett jobb som jag kunde lämna på eftermiddagarna…. nu har jag 24/7-jour…