Etiketter

Alfred har ju haft en favoritsak… ett måttband, även kallad ”snöret”.
Han har haft en vana att ”knyta” det runt halsen, händer, fötter, magen… ja, runt de flesta kroppsdelar…

Idag när jag dammsög på ovanvåningen och barnen spelade Wii, kom plötsligt Ludvig upp till mig och sa att Alfred hade snöret runt halsen, jag tänkte inte mer på det för han brukar ju ha det runt halsen (fast vi tjatar JÄMT om att det är farligt och att han inte får), en halvminut efter Ludvig kom Alfred upp, knallröd i ansiktet, gråtandes och med allvarliga problem att andas!

— PANIK —

Jag far ner för trappan – tack och lov att jag för en gångs skull visste var saxen var – och upp igen. Jag sa att det kommer nog att göra ont och så klippte jag av måttbandet… 3 varv hade han virat och när han fått panik när han inte fått av det så hade han bara dragit och då dragit åt det!

Så om ni ser Alfred de närmaste dagarna och ser att han har blåmärken på halsen, så nej, jag har inte försökt strypa honom, det har han lyckats bra med själv….