Etiketter

Det skrivs om en lärare som har ett ”hårdrocksutseende” eller vad man ska kalla det… För mig är det starkt förknippat med hårdrock, t-shirten kan vara ledande, jag vet inte

Sam Aalto, 40, är piercad, tatuerad – och har tuppkam. Och är lärare på högstadiet.
Går det an?
– Nej, sa kommunpolitikern Sture Grönblad, 70.
– Ja, sa skolnämnden – det är kompetensen som avgör, inte utseendet.

I alla fall… Hade mina ungar haft den här läraren och han hade gjort ett bra jobb så hade jag inte brytt mig det minsta! Hade han varit en dålig lärare och gjort ett skitjobb så hade det ju knappast berott på utseendet!
Vart tog det vägen att ”utseendet spelar ingen roll”? Eller gäller det bara hudfärg? Nä, Sture Grönblad, håll truten och gå och pensionera dig, låter som att det är dags att låta surgubbarna sitta och sura på sin fritid istället, än inom kommunpolitiken. En eloge till skolnämnden!!!

//Mamma, piercad och en trevlig människa…. ändå….