Etiketter

Idag har det varit pyssla om sig morgon…. Hannes vaknade i vanlig ordning 5.49 och när klockan blev 8 bad jag Teskedspappan ta över så jag fick sova lite till. Vid 10.30 gick jag upp och duschade. Efter duschen smörjde jag in ansiktet med den underbara rosenkrämen jag har fått av svärmor! Screw dyra kemikalier i burk! Hemmagjord kräm är MYCKET bättre, ansiktet blev som en babyrumpa direkt!
Jag vägde mig och vågen visade 71,4!!! -2 kg på 5 dagar *I LIKE* Men jag får betala med ketosandedräkt och orkeslöshet, men den försvann nästan helt efter lite frukost.

Efter frukosten och Teskedspappan hade åkt till jobbet så tog jag fram en hink och fotskrubben. Jag började med att klippa naglarna och sedan masserade jag fötterna lääääänge *gud så skönt* och sköljde av dem. Sedan hittade jag inte min fotkräm men what the heck… Aloe vera gelly fungerar i alla lägen! Klena på och massera lite till… sedan var både fötter och humör på topp! För nu ska vi åka och brottas med resten av Halmstad i affärerna!
Skrubben har jag köpt på ICAMaxi, AloeVera har jag köpt på en mässa någonstans och på bilden under är vänsterfoten klar, medan vintriga högerfoten ska få sig en omgång…