Etiketter

Idag gick vi ner till Kyrkis faktiskt, fast det var lite småkallt, men strålande solsken och löfte om lite mer värme senare på dagen….
Det var riktigt många där idag och alltid lika trevligt!

På vägen hem insåg jag att mina nycklar återigen låg kvar i hallen när Teskedspappan hade åkt till jobbet! Om jag inte har bilen eller låser dörren själv så kommer aldrig nycklarna med! *jättesuck*

Nåja, Teskedspappa försökte få tag i grannen, som inte svarade och körde hemåt medan jag stressade hem. Grannen var hemma och vi låste upp och jag ringde och sa att vi kommit in….
Så nu ska vi fixa så det alltid finns en nyckel tillgänglig…

Idag har jag hunnit med massor! Fixat och städat hemma, planterat om sticklingar, underhållit barnen, fixat Ians cykel, men det var punktering så jag måste köpa ny slang. Det enda jag sparade till när Teskedspappan kom hem från jobbet var dammsugningen, det känns inte helt ok att lämna Hannes utan ”support” när hemska dammsugaren kommer igång.

Sedan ville Ian stolt visa upp sin nyaste Hello Kitty tröja…