Etiketter

Ibland är det fascinerande hur man kan växla från dag till dag, ja, från timme till timme!

Helgen har varit minst sagt pissig! Måndagen började inte bättre när Hannes vaknade redan 5:15 och jag var tvungen att gå upp eftersom han inte är att lita på i sängen längre och Jonas ska jobba inatt så jag ville låta honom sova lite…

Däremot så känns det som att jag har fått gjort mycket, tvättat, fått en maskin torr i fläktandet på trappan, varit på babycafé och utvecklingssamtal.

Utvecklingssamtalet var mycket givande och Ludvig utvecklas raketartat på den lilla skolan, jag är mer än nöjd över vårt val att köra och ha dem på pytteskolan mitt i skogen. Ludvig har gått från att inte få plats med sitt namn på ett A4, när han skrev, till att mer än väl hålla sig inom raderna på ett vanligt skrivpapper.
Matten ligger han i nivå med 1:orna! Han klarade addition och subtraktion utmärkt men lite sämre på divition, inte konstigt eftersom de inte har gått igenom det, men med hjälp klarade han det med… och det testet som han då gjorde var ettornas diagnostiska test!
Idag gjorde han upp en ny individuell läroplan och den går ut på en sak, lära sig läsa… han har redan klarat ganska många ord så nu ska vi hjälpas åt och lära honom resten.
Min dag har genast blivit mycket bättre….

När jag kom hem satte jag mig och gick igenom mina mail och kommentarer på bloggarna och upptäckte att jag vunnit på en blogg…. Det är här kurvan över dagen tar en rak kurva uppåt för jag har vunnit en ROBOTDAMMSUGARE!!!!!

Fatta känslan av att komma ner till rent golv varje morgon! Inte behöva dammsuga ofta nu när Hannes krälar runt utan det är rent på morgonen!! Så härligt!!! Jag tror minsann någon ser om mig, när jag mår som mest sämst så blir det någon lien bloggvinst… Visst ska man inte lägga lycka i det materiella men de saker jag har vunnit har verkligen varit fullträffar!
Nu ser jag bara fram emot att den lille saken kommer hem också….
Idag har jag beställt tröjor för det presentkortet jag vann för ett par veckor sedan. Det blev ”bara” 3 tröjor men det blev dyrt ändå trots att jag hade presentkort