Etiketter

, , , ,

I lördagsmorse började Ludde tramsa när han skulle ta av sig pyjamasen, och trasslade in sig till den milda grad i sin pyjamas att han skallade golvet med okbenet, jag såg inte detta men det blev en ordentlig bula som sedan gick över i skrubbsår…

Igårkväll (lördag) så började Ian klaga över att han hade ont i magen. Han sa att han hade krockat med nätet på studsmattan (föga trolig förklaring) men krockat hade han gjort i alla fall. Jag blev lite orolig eftersom det var i magen så jag ringde 1177 och vi kom fram till att ta det lugnt över natten och dunka i ungen smärtstillande.
Till saken hör att vi kom på honom med att tjuväta bröd på morgonen, men han sa att han spottade ut det… hur mycket jag nu tror på det..
Inga problem med Ian nu på söndagen.

Söndag middag; Ian och Alfred drar igång Popular på tv:n på ganska hög volym (och många gånger) och till och med lille Hannes började rocka loss vid vardagsrumsbordet…. dumt… han dunka pannan riktigt rejält på kanten och lät väldigt illa, väldigt länge…
Resultat? Bula nr 4 på en vecka…

Nu på eftermiddagen så råkat Alfred illa ut, han kniper nog första plats denna helgen

De byggde en slalombana på gården för att tävla med cyklarna, och de använde gatstenar som vi har i en hög. Dumt bara att Alfred fick fingrarna emellan två stycken och lyckades inte bara få en stor blodblåsa utan två!

På med Xylocain och sticka hål på dem och sedan på med bakteriedödande salva och förband en stund. Lade om fingret nu när han gick och lade sig så han fick ett skyddande plåster på och det var inte vackert….