Etiketter

, ,

Jag gör lite tvärtom 😀

Igår lämnade vi Ian på förskolan vid 17-tiden och så hämtade jag honom idag vid 9:15 när jag skulle ta alla barnen till trädgårdsfesten på skolan. Ian hade haft övernattning med alla sina kompisar, födda 05, och natten hade tydligen gått riktigt bra. Det var en sprudlande Ian jag hämtade i morse…

När jag skulle packa ihop Ians saker hittade jag den här lappen i Alfreds fack (de har facken jämte varandra)

Vi fick lämna Ludde hemma med Teskedspappan eftersom han skulle till vårdcentralen (det slutade med remiss till röntgen för höften och en annan till att träffa barnläkare för hans andra problem), men Ludde och Teskedspappan kom farande i Smart:en efter en stund så Ludde också fick vara med en stund.

I år hade vi tur med vädret! När Ludde var på sin trädgårdsfest så var det regn och inte ens 10 plusgrader och vi var genomblöta efter tipspromenaden. Idag var tipspromenaden en skön upplevelse och vi gick lugnt runt banan (baklänges eftersom alla andra startade åt rätt håll och det var stockholmsrusning vid frågorna) och svarade på frågorna i lugn och ro.

Efteråt var det fika och ungarna käkade glass, och lagom fulla med glass var det lek och bus i full kareta!