Gårdagen började en smula hektiskt igår när vi stuvade in alla väskor och påsar i bilen och verkligen försökte komma ihåg allt.
Det hela slutade ändå med att vi fick stödhandla för en tusenlapp, men då var det även en cd-spelare till ungarna eftersom den vi hade, helt plötsligt fick för sig att gå sönder. Dessutom ligger systerdotterns konfirmationspresent i säkert förvar hemma i köket….

Resan gick otroligt bra!!! Man skulle kunna tänka sig att valp och 5 barn skulle skapa kaos i bilen, men valpen sov hela vägen och de andra lyssnade på saga eller spelade på våra antika game&watch, fast Donkey Kong glömde vi hemma….

Med 2 stopp (+ en kissepaus) så var vi uppe på 7,5 timma och då stod vi still ganska länge på båda stoppen.
När vi kom upp sammanstrålade vi med farmor, bonusfarfar och farbror. Vi grillade och hade mysigt i det underbara vädret. Vi åkte från regn till strålande sommar!
Fast idag tror jag regnet har nosat reda på vart vi åkte…. För idag när vi skulle behöva sol så vräker regnet ner… Just nu sitter jag i bilen på Tyresö Kyrkas parkering, de andra kollar in uppträdandet inför konfirmationen och jag, Alfred och Hannes häckar i bilen….