Etiketter

Idag har vi slappat mest hela dagen. Vi tog oss in till Tyresö centrum för att köpa mat, men det blev mest annat…

Ludde hade en hoodjacka som var bedrövlig, och när vi var inne på Kappahl för att köpa en ny hittade han så klart en Star Wars keps också… Jag hittade ”gubbkepsar” till både Ian och Alfred och framför allt Alfred är helt bedårande i sin!! Ska se om jag kan fota honom imorgon…

Vi fick tag i sportbh *yay*, fiskespö, skor till tonåringen, garn, te, Femal Balans (jävla PMS) men den ska man så klart inte äta när man ammar *suckar djupt*, Eskimo Kids *funderar* och så en balja vin så klart….

Vi kom hem, grillade och sedan gjorde Teskedspappan och barnen i ordning allt för att gå och fiska, under tiden passade lille Hannes på att släppa och gå sina första steg på egen hand… han gjorde det flera gånger och kommer säkert att göra det mer imorgon…

Jag avslutar med en bild på en stressad Teskedspappa *eller inte*