Etiketter

,

Snapbucket,Effect: Orange Bokeh,Frame: Grunge White

Jag tog mig en runda på berget nu ikväll, för att ha mina korta ben och en total stigning på 61 m så tycker jag att de 3.8 km på 41 min var helt ok! Dessutom går jag genom en helt underbar skog, där jag tog den här bilden efter halva sträckan ungefär, plockade även blåbär som smakade ljuvligt.

Jag har börjat på Camilla Läckbergs ”Fyrvaktaren” och hoppas att det snart finns en ny bok ute…

Hannes då… var kommer han in i bilden… jo, jag lade ju upp en filmsnutt på hans mycket stapplande gångövningar igår. Idag redan så får vi nog kalla honom gående. Han går mer än han kryper och kryper gör han bara om han trillar.

Vid 10,5 mån ålder så är han gående, precis som Ian var. Hannes och Ian följer varandra i mycket men jag hoppas Hannes slipper glutenintoleransen…

Inatt kör vi igång operation ”ge-fan-i-tutten-på-nätterna-unge!!!” och får se hur lång tid det tar innan han sover på nätterna alt tar napp, för nu är det slut med tuttandet på nätterna! Mina stackars tuttar sticker i huden varje morgon efter nattlig blötläggning…. Nu blir det bara amning på morgon, vid middagsvila och på kvällen *fet punkt slut*