Sommar i all ära, men jag blir så uttråkad!

Jag kan ju inte direkt åka och bada med alla barnen själv, finns inte en chans att jag ska kunna hålla koll på de 2 stora i mellanbassängen och de 2 små i babypoolen!
Jag vill överhuvudtaget inte hitta på saker själv med barnen som t ex Riccardos eftersom jag vill ha Teskedspappan med och för att det blir mer stress än avkoppling när jag är ensam med barnen…
För oss är det vardag eftersom Teskedspappans semester är slut och barnen blir totalt uttråkade redan kl 10 på morgonen eftersom kompisar är bortresta, alla aktiviteter har sommaruppehåll och förskolan har infört mupptider bara för att tvinga 15h-barnen hemma (jag menar stor idé att lämna dem 3 timmar, de blir ju bara förbannade när man hämtar dem efter så kort tid).

Så vad gör man? Bråkar och önskar att sommaren vore slut!


När vi HADE semester så hittade vi en lysmask!!
Första jag har sett på 30 år eller nåt…