Skillnaden på de här 2 bilderna, förutom 1 mån och 1 v, är drygt 4 kg.
Kanske inte verkar så mycket men från starten i februari så har 7 kg försvunnit. Min lägsta vikt hittills är 68,7 kg men sedan kom lite kolhydrater och framför allt att mensen återvände i maj.
Denna invänjning på hormoner och semester också för den delen har skapat bergochdal-bana i vikttabellen.

Efter semestern återvände jag med 1.6 kg extra, vilket jag i och för sig är nöjd över då jag trodde det skulle vara mycket mer. Dessa extra hekton försvann förvisso på ett par dagar efter jag blivit restriktiv med lchf igen.
I dagsläget ligger jag och pendlar på 69.x och har gått in i nästa fas för att få de resterande 4 kg att försvinna, helst hade jag velat få bort 9 kg till men jag är rädd att jag kommer se ut som ett benrangel då. jag har redan nu tunnat ut på hela kroppen och om man tog bort magen hade jag varit mer än lovligt nöjd. Tyvärr är ju problemet att man inte kan punktförbränna direkt…
I det stora hela är jag nöjd, och det enda området jag inte är helt nöjd med är magen, men den förstörde jag redan som 20-åring med 50 kg;s övervikt och sedan blir det inte bättre av 4 täta graviditeter och 1 kejsarsnitt…