Etiketter

,

Det gick! Det tog nästan 11 månader, men det känns som om vi är på väg åt rätt håll!
Igår somnade Hannes, om än lite motvilligt, vid 20.30-tiden och då hade han tömt en flaska välling + tuttat lite.

När vi kom i säng inatt *host* lite sent kanske (02.20) så hade han ännu inte vaknat till, så han fick välling ”i sömnen” och han drog i sig hela flaskan! Han vände sig om och somnade om! Imorse vaknade han 7.30 och fick tutta en skvätt och han klunkade i sig rejält! Det fanns ju lite, så att säga…

Så jäkla skönt att få sova 2.45 till 7.30! Längsta sammanhängande sömnen på länge!


Dagens outfit á la Hannes

Imorse när jag ställde mig på vågen så stannade den på 68.0 kg! Så lite har den inte stått på *funderar* säkert 18 år i alla fall. Det var väl som träningsfanatiker som 23-åring när jag vägde 59.6 kg som lägst, som jag varit så långt ner….Jag räknade förut och om jag ska ner på ”idealvikt” enligt BMI så ska jag ner på max 63 kg. 5 kg till är kanske ingen omöjlighet, men vill jag? BMI har varit lätt missvisande på mig tidigare i alla fall…. när jag vägde 60 kg så var hela min omgivning + min läkare, lätt upprörda när de ansåg mig anorektisk och undrade om jag åt ordentligt, då låg jag på övre halvan av ”idealvikt”… Idag hade jag kommit under 28 också… 27.9 för att vara exakt.

Fast jag är inställd på att vågen visar andra siffror imorgon, gårdagens godisfrossa KAN inte gå obemärkt förbi *hehe* igår upplevde jag vad ”sockerchock” innebär… Jag kan inte direkt påstå att mina barn blir sockerhöga när de käkar godis t ex… När jag dragit i mig säkert 2 hg godis igår så kände jag hur hjärtat började rusa och det var en otrevlig känsla av panik i kroppen… Skulle kunna säga som en sockerpanikattack *haha*.

Även när jag gick och lade mig hade jag problem efter godisätandet, höjd puls, kraftiga hjärtslag, ont i magen och otrevlig känsla i kroppen… så nog för att godis är gott, men det ger otrevliga effekter om man har ”tänt av” på socker…