Sätta lappar på återvinningsboxarna som kom igår…

Härom veckan beställde jag ordentliga återvinningsboxar, jag tröttnade på att ha återvinningen i små plastbackar och papperspåsar, särskilt då Hannes tömde glasåtervinningen (femtioelva jävla barnmatsburkar) på golvet jämt…..

Jag beställde 60 litersbackar på IKEA.SE och igår kom de!!!

Photobucket

Här har jag gjort lappar med bilder så ungarna kan sortera också… de ska bara lamineras… jag hade lite oflyt med laminatorn. Först glömde jag sätta på den och sedan glömde jag välja om det skulle vara varmt eller kallt så laminera tog 45 min istället för 5 min….

Photobucket

Äntligen är alla lappar på plats…. 5 min senare hade Hannes hämtat de två nedersta och påtalat de svaga aspekterna med att tejpa fast lapparna…. imorgon åker smältlimmet fram….