Etiketter

SJ framstår som en tjurig 4-åring, ”det var inte jag! Han slog först”, typ…
Nu är det ett faktum att SJ borde ha fått skita i det blå skåpet för sista gången. Uppenbarligen har konduktören gjort åtskilliga fel och SKALL ta sitt ansvar!! Liksom SJ som måste måla upp tydliga riktlinjer för sina anställd! För tydligen är en del inte kapabla att agera på ett korrekt sätt och utsätter barn för risker utöver denna värld!

1. Enligt Sven-Ingvar Håkansson visste inte konduktören som bad flickan stiga av tåget att hon var elva år gammal. – Hade vi vetat att flickan var så ung hade vi aldrig släppt av henne på en station där en vuxen inte kunde ta emot, säger han.
Nähä? Om nu inte personen får fram hur gammal hon är, vad hindrar att man tar det lugnt och ev kollar upp ID-handlingar? Är man inte säker på vem personen är – oavsett ålder! – Kanske man ska ta reda på alla personuppgifter? Vaddå försöka slippa ansvar för sin handling? Inse faktum, du – konduktören – har klantat dig (ja, Sven-Ingvar Håkansson också faktiskt)!!

2. – Det är naturligtvis väldigt beklagligt när ett barn måste lämna ett tåg på ett sådant här sätt. Men vår personal gjorde bedömningen att personen i fråga var äldre.
Bedömning? Trodde? Tror gör man i kyrkan, som min gamla klassföreståndare sa… VAR SÄKER PÅ DIN SAK FÖR FAN!! Uppenbarligen hade flickan stora problem att komminicera och göra sig förstådd och då kastar man henne av tåget bara eller?
”Sorry, jag begriper inte vad du säger *hyst*”

3. – Det är faktiskt brottsligt att inte ha biljett, säger SJ:s pressinformatör Sven-Ingvar Håkansson.
Det är det här jag menar med tjurig 4-åring, någon förklarade att det kan ligga brottslig handling att kasta en värnlös 11-åring av tåget, och människan kontrar med ovan kommentar… att flickan faktiskt HADE biljett, men att hennes syster hade den skiter han uppenbarligen i eller?

4. Den konduktör som tvingade av flickan från tåget har i dag tagits ur tjänst, enligt Dag Rosander, presschef på SJ.

Det enda rätta som har hänt i den här historien! Stäng av människan eller omplacera henne, för uppenbarligen är hon inte kompetent att jobba bland människor!

Detta SKALL inte få hända – PUNKT SLUT!!
Människan som kastade barnet av tåget skall vara jäkligt glad att det inte var nåt av mina barn (inkl bonusar, eller kompisars barn) Jag hade inte gett mig förrän människan hade tagit sitt ansvar…..