Då har jag testat en ny sak till (full rulle serru) och den här gången är det Thaisten/deodorantsten.

Jag är så aptrött på kläder som får inlagringar av deodoranter att de stinker svett efter att ha använt dem en stund, och att hålla på med ättika för att få väck det är ju så lagom kul…

Dessutom känns det inte så -woho- att behöva proppa i en massa kemikalier i kroppen hela tiden. Det räcker med dem som man trots allt får i sig via mat och kläder…

Jag var lite skeptisk till stenen men för fasen, det funkar!!!! Vi har i veckan haft väldigt testvänligt väder i Halmstad, med hög luftfuktighet och höga temperaturer. Vi har suttit i bilen och varit och gått bland folk… Den funkar!

Man svettas mindre och luktar friskt istället för parfym, jag fick lite associering av citrusfrukter. Den här lilla stenen har jag köpt i hälsokostbutiken och den kostade 75 kr. Lite mycket kanske men jag vet de som har sin sten 6 mån och mer, och jag använder deo för bra mer pengar än så på ett halvår…

Jag kan varmt rekommendera den här!


Offentliga ord om stenen:
Den bästa och effektivaste deodoranten!! Ja det fungerar…
Denna Deodorant Sten är den renaste, effektivaste och mest behagliga kroppsdeodorant som finns på marknaden idag! Män, kvinnor och tonåringar – alla älskar den!
Denna Deodorantsten är mer än 300% effektivare än vanliga deodoranter och ändå är den 100% äkta och naturlig. Deodorantstenen innehåller varken parfymer (som endast döljer och luktar), emulgeringsämnen (som kladdar och förstör kläderna) eller skadliga kemikalier.
Genom att förhindra uppkomsten av luktframkallande bakterier (utan att täppa till porerna) så ger Deodorantstenen maximalt skydd. Aktiva ämnen är kalium, sulfat och mineralsalter. Innehåller ej aluminiumklorid.

Fukta Deodorantstenen och stryk den under armarna på samma sätt som när Du använder en roll-on-deodorant. Var noga med att täcka hela området som ska behandlas.

Verkar även mycket bra mot fotsvett!! Strykes direkt på foten efter bad, dusch eller tvätt!