Etiketter

 

 

 

 

 

 

 

 

Över alla fina människor som jag känner och som kan det där med att säga rätt saker så man känner att man gjort nåt bra…
Det här är kommentarer från Facebook, på inlägget under och jag har inte fått en enda negativ kommentar om att jag offentliggör något sådant här, det enda är en frågan om varför? Vilket är syftet? Varför hänger jag ut en människa så här?

 

Varför?
Ni kommer ihåg min magkänsla? Jag tror generalstolpskottet läser här faktiskt…

 

Syftet?
Att skräpet till människa faktiskt ska ha en chans och se vilken jävla miss hennes tilltag var, och hur värdelös hon är i min värld. En människa som gör så här är inte värd några som helst sympatier utan bara avsky, samt att hon kanske ska tänka sig för vilka hon gör till sin ovän….

 

Varför jag hänger ut en människa? 
Det kan hon fan ha… faktiskt…. Att människor i hennes omgivning har en chans att se vilket sjukt beteende jag anser att hon har…

 

Tack mina vänner, ni är bäst!!