Etiketter

Jag kanske ska skriva upplösningen i historien om otrohetsanklagelserna som riktats mot min man…

Först vill jag skriva att jag har inte läst i personens gästbok på Familjeliv sedan mitt sista inlägg, och kommer inte så göra heller… Det har ännu inte stått nåt som är sant och det kommer väl inte göra det heller. Sedan är det här överspelat för vår del, vi tänker inte fortsätta elda på den här lögnen…

Jag förstår att det är svårt att förstå hur jag kan vara så säker, när man inte känner oss. De som känner oss vet vad jag menar…

Jag tänker inte gå in på några detaljer men en sak är viktig när man tänker vara otrogen, det är att man har minne och kan komma ihåg vad man har sagt. Det är ett spann på några år det handlar om och Teskedspappan är en bra man på alla håll och kanter, men minne är nåt han inte är beskaffad med… Häromdagen frågade han mig 2 gånger, på 20 min, om hunden fått mat. Han kan berätta en sak för att sedan berätta samma sak igen efter någon dag eller tom en liten stund.
Saker han har sagt under de här dagarna om den här människan, kan han omöjligt komma ihåg att han redan har berättat, för ett antal år sedan, det är 3 år tillbaka vi snackar om… Att människan finns är ingenting nytt…

Då jag i mitt tidigare liv, har suttit i alla läger, som den bedragna, den andra kvinnan och den bedragande, inget jag är stolt över men inget jag tänker dölja heller, så vet jag vad en bedragande människa gör för att hålla sin hemlighet hemlig…. Ingenting sådant har någonsin förekommit….

Vi har varken haft bråk eller hetsiga diskussioner utan sansade samtal här hemma, Teskedspappan har genom alltihop varit lugn i vetskapen om att det finns ingenting att bevisa. Självklart blir man kall av rädsla för att det ska vara sant, men då jag inte funnit nåt som ens kan vara en tillstymmelse till sanning i påståendet så har jag varit ganska lugn genom hela processen.

Vårt förhållande är tvärtom bättre än någonsin då vi båda blev varse om vad vi kan förlora, vilket man en smula glömmer av under småbarnstiden, så i det långa loppet har det egentligen varit nyttigt men en erfarenhet vi helst hade varit utan.

Upplösningen kom häromdagen, långt om länge fick jag 2 bilder mailade till mig… Det ena föreställde min man, på sin arbetsplats i omklädningsrummet, bildens karaktär är sådan att jag själv skulle kunna fota nåt liknande och messa till mina kompisar, och bilden är MYCKET tydligt ”självfotad” och jag visste redan innan att den var skickad…

Den andra bilden var en erigerad penis…. Jag blev förbannad när jag öppnade den! För det första, snoppen var inte ens i närheten att vara lik min mans! 2 stora anatomiska felaktigheter och ett gäng små, enough said.
För det andra, att en människa lägger energi på att försöka förstöra en familj på det här viset, sitta och skicka bilder på snoppar som inte har nåt med saken att göra och sedan TRO på att man inte känner igen en snopp man umgåtts ingående med under nästan 11 års tid?! Bara för att man får en kommentar om att man kanske inte är så kompetent som man tror?

Numera är jag inte det minsta tveksam, människan ljuger och from nu SKALL vi lämnas ifred! Fortsätter hon kommer polisanmälan göras och det ser illa ut i hennes register om hon tänker fortsätta sin yrkeskarriär…

Förövrigt är hon blockad i mail, på FB och Familjeliv….