Etiketter

Min lille bebis börjar bli stor, med en vecka till 1-årsdagen så började han på dagis. Teskedspappan tog honom första dagen då min hjärna fick för sig att gå i spinn och jag var yr och illamående till långt in på eftermiddagen.

(och innan alla hysteriska människor börjar yla om att han börjar tidigt på dagis, skäll inte på mig, skäll på AF som inte tillåter mig att vara föräldraledig längre…)

I vanlig ordning är våra barn oerhört svåra att skola in… Jag hade lika gärna kunnat åka hem, han struntade fullständigt i mig och gick och kollade runt, lekte lite och tittade på de andra barnen. Småbarnsavdelningen har fullständigt kaos med hela 2 (!) ordinarie barn den här veckan… skönt…

Vid fruktstunden tyckte Hannes det var anskrämligt att de inte hade skalat vindruvorna så han tuggade loss fruktköttet och slängde iväg skalen….