Idag tog jag Ian i ett stadigt tag och tog den lilla, lilla bilen (men fan vad snabb den är) in till stan (läs; Halmstad) för lite seriös shopping. Vi skulle ha en skolväska till Ian (stora skolstarten i förskoleklass på måndag) och lite annat smått och gott.

Jag tänkte handla en skolväska på ICA Maxi då de kostade typ 80 spänn eller nåt, Ludde avverkade 3 väskor första terminen så jag ville inte lägga några större pengar på väska. När vi trillade in på COOP för lite matshopping så sprang han så klart på en Hello Kitty-väska… Nåja, unge nöjd och den kostade ändå ”bara” 199 spänn så det får väl vara så då…. han är ju lite mer rädd om sina saker än storebror *trodde ni på den, seriously?

Sedan hittade vi födelsedagspresent till 1-åring och 5-åring också, samt sockor till Ludde och Hannes… Hannes fick också ett par Hello Kitty-mockasiner att ha på dagis…. okej då, förskolan… jag är inte den som är den…

Jag tänkte känna mig lite hot idag och drog på mig knästrumpor och kjol… och visst, Teskedspappan gillade det, men han gillar ju även om jag drar på mig en jutesäck,  men sjutton om jag kände mig särskilt hot….