Etiketter

Idag har det varit förbaskat körigt.

Upp på morgonen och köra Ludde och Ian till skolan, tillbaka för att gå på öppna förskolan. Vid 12 när det var slut körde jag hem Alfred och Hannes till Teskedspappan och kastade mig iväg till skolan igen för att hämta skolbarnen…

In till Halmstad för att jaga skor och regnställ till Ludde. På skopunkten få fick vi;

  • 3 par skor till mig (de på bilden, 1 par gummistövlar, 1 par conversewannabies)
  • 2 par gympadojjor till Ian,
  • 1 par gympadojjor till Ludde,
  • 1 par gympadojjor till Alfred.

och alltihop för 620 kr! Det var rea på alla skor utom 1 par och så har de ta 3 betala för 2… *gillar*

De här skorna var alltså gratis! Och om de inte varit det så hade de ändå bara kostat 99 kr och de är såååå sköna!

När vi var färdiga på skopunkten var det in i zooaffären jämte och botanisera bland mumsiga märgben *uäck* Selma fick ett ben som nog hörde hemma på en mammut (är inte de utdöda?) för jäklar vad stort det var! Och jäklar vad lycklig jycken var! Nu kanske hon ger fan i våra skor!

Vi for tvärs igenom stan och hamnade på Eurostop, in på Rusta och hittade bara rosa regnställ (är du klok eller? var Luddes svar på frågan om han kunde tänka sig rosa ställ), däremot hittade jag var sin skaljacka till Ian och Ludde för 44:75 kr/st (?) och så for vi till stadium outlet, 110 var det största de hade *suck*.
Nåja jag hoppades att kanske ICA Maxi skulle ha så vi körde tillbaka in mot stan, kom på COOP! Och där hittade jag ett Abeko i rätt storlek, lite dyrare än jag hade tänkt men det skiter jag i!

Tillbaka hem till Oskarström…. Det har varit en dag där sommaren antagligen tagit farväl, vi har haft 27 grader varmt och det är RIKTIG klibbigt! Nu är klockan snart 22 och vi har 21,2 grader och en luftfuktighet på 82%…

Bilden nedan är från i onsdags när jag handlat fika till Ian på Konditori Sockerdrömmen här i Oskarström (heeeelt glutenfritt)