Idag fick jag hjälp av Alfreds gudmor vid simskolan. Teskedspappan är inte hemma i helgen och simskola (3 simmande barn) ensam med alla fyra är… en smula utmanande… blodtryck som en elefant och puls som en näbbmus… alltså; 498/280 i blodtryck och 356 i puls…. typ…

Efter simskolan så bjussade jag gudmor på latte och barnen fick glass, sedan gick vi till Pippi-parken och vi satt och snackade och övervakade Hannes… Han hade rätt kul och skulle snacka med kajorna hela tiden, men de bara flög iväg eller hoppade bort *ohövligt*

Ludde tappade greppet i klätterställningen och stukade till svanskotan lite, hysteriskt skrikande – han är rädd för smärta – fick jag försöka lugna honom att det gör bara ont, det är inte farligt…. Folk trodde väl jag var värsta tyrann-morsan ”håll käften unge och skyll dig själv” eller nåt… Man måste bryta honom innan han börjar hyperventilera… Nu springer han med brorsorna på studsmattan så jag tror inte det var så farligt…

Hannes gjorde dagens sötaste; han höll på att dra av sig mössan hela tiden och gudmor M satte på den flera gånger, och när jag sa till honom att ta på sig mössa så gav han den till gudmor M och såg uppfordrande på henne ”sätt på!

Ian
Ludde
Alfred
Hannes (mössa på)
Hannes (mössa av)
Hannes (”här! sätt på!”)