Etiketter

,

När vi har bytt blöja på honom går han själv och slänger sin blöja, om han inte får totalhaveri som idag…
Han slänger blöjan på golvet och vrålar ”JAG TAPPADE DEN!!!” *fritt tolkat*

Jag/Ludde/Teskedspappan lyfter upp blöjan och ger honom den. För böja sig framåt själv och ta upp den går ju inte! Ungen är 80 cm lång han har FAN så mycket kortare till golvet än vi, men nejdå… VI ska ta upp blöjan.

Han får blöjan och går 2 steg innan han kommer ihåg hur jävla tung blöjan är och slänger den på golvet igen ”JAG TAPPADE DEN!!!!” *åter fritt tolkat*

Efter att det här har upprepat sig 2-3 ggr till så bär Teskedspappan ut blöjan i köket, men se, DÅ ska Minigrisen slänga blöjan…. bära den? NEJ, men slänga den går bra… och stänga skåpsdörren går också bra….

* * * * * * *

En annan sak han också är jättebra på är att ge en saker när han fått tag i nåt han inte får ha…. Man säger ”Jag får den Hannes” och Hannes kommer och lägger saken i min hand…

Seriously? Tror du verkligen det?

Nästan i alla fall, saken hinner PRECIS nudda handen på mig så vänder han och vrålar iväg åt andra hållet! Vilt kacklade av skratt!!!

* * * * * * *

”Kom hit” i min värld betyder inte samma sak i Hannes värld….
I hans värld betyder det ”Spring fort som fan åt ANDRA hållet”!!!
*Vilt kacklade av skratt!!!*

* * * * * * *
När jag lägger fram hans kläder/pyjamas för att byta kläder (vi byter allt på golvet, finns inte en chans att jag lägger den ungen på ett skötbord, vi har ett men har inte använt det för blöjbyte på 1½ barn nu), så står Hannes så snällt jämte och tittar…
När jag har satt mig på golvet för att byta och PRECIS ska ta tag i hans arm för att lägga honom ner på golvet… vad gör han då? Står kvar?
HAHAHAHHAHAHAHA!!!!! ELLER HUR!!!!!
Han springer till andra sidan bordet, vilt kacklande av skratt, och det bara LYSER om honom av bus…
Då blir man så trött….
Men han ÄR ju så söt!!!!