Jag sitter här och slappar lite innan jag tar mig in till frisören… Jag tänkte klippa bart det mesta av det mörka i topparna på håret. Vi snackar om 15 cm typ…Jag bytte hårfärg förra året då den jag hade var svår att få tag i och dessutom hade de gjort om den från kopparröd till mahognyröd-aktig…Eftersom jag går från mörk till ljusare så måste det växa ut och klippas bort… Jag började för ganska exakt 1 år sedan och nu har det växt ut 15 cm ungefär…Intressant va?

Nä nu tänkte jag köpa mig en cola och sätta mig utanför frisören på Eurostop och virka lite….

Ångest deluxe är att min frisör, sedan 12 år, är sjukskriven och senast jag lät en annan människa röra mitt hår så blev jag obcent missnöjd….

Vi ses efter klippningen….

*gottar mig i lite ångest, tramsigt jag vet… I looove my hair*

posted from Bloggeroid