Etiketter

Idag ska han ta emot Barnens Bibel, som församlingen delar ut till alla fyraåringar i församlingen. Det är beklagligt få som kommer och verkligen tar emot den.

Alfred har pratar om det här hela veckan, ja det är ju inte bara att få gå fram och hämta en bibel, han och Ian ska sjunga också. Ian sjunger med Unga Gunget och Alfred med Musiklekis… Ian har sjungit hela förmiddagen så jag hoppas det stannar där… som uppsjungning, så han inte fortsätter efteråt sedan…
Men han brukar ju göra så, sjunga mycket innan och efter, under uppträdandet så står han mest och mimar och kollar in allting….

Så nu ska jag bara invänta att kunna köra dem till kyrkan, sedan ska jag hem och ge Hannes en burk mat och byta om och så är det ner igen när det börjar…. får se om jag orkar fota nåt, fulfota kan jag göra, men det är svårt att ha med stora kameran och passa Hannes samtidigt.