Ni minns tröjorna jag skrev om? Som ICA-Nära-klåparna i Oskarström inte kunde leverera? Utan helt enkelt trollade bort?

Nu har de kommit! Eller ja, inte DE tröjorna utan nya från leverantören… Jag blev en smula neggo när jag såg att jag fått en XL, när jag var övertygad om att jag beställt en L (beställde herrmodell och de är skitsmå i storlekarna). När jag väl har haft på mig jackan så inser jag att jag får faktiskt plats med en fleece under *ordningen återställd*.

Nu ska jag bara åtgärda min Teskedsmammatröja…. jag behöver byta ut 3:an mot en 4:a, alternativ trycka en 4:a på 3:a…. Någon som vet om man kan trycka tröjor fortfarande i stan? Butiken mit emot Röda Kvarn är ju borta….


Dessutom kom mitt nya betalkort hem igår…. och gissa vad Svartlok har på sitt kort? Ett svart lok så klart!