Etiketter

, ,

Alla andra verkar ha gjort det….

Idag har det varit en lugn fredag, här känts som lördag eftersom Teskedspappan börjar jobba först 20:22 eller nåt… men så kommer han inte hem förrän om ett dygn ungefär.

Jag har åter börjat väga maten för att se om det är där problemet till att det går så sakta i viktminskningen nu eller om det är det faktum att jag inte har ammat på 3 dagar. Jag brukar gå upp 5-7 kg när jag slutar amma, men jag tycker att nedtrappningen har varit så total att det inte borde märkas. Fast, fan vet, egentligen….

Vi går runt Tamåsen…

Fast hon är lite rolig när hon ser människor, hon blir så upphetsad att hon reser jätteragg, fast hon egentligen är överlycklig istället för arg *fnissar lite* Hon ser verkligen ut som mördarjycken när hon står i lekposition med världen jäkla ragg!Idag tog jag med jycken på en promenad och tränade lite koppelföring, miljö och följe… Hon har inte gått särdeles mycket i koppel bland bebyggelse, utan vi går ju mest i skogen och då går hon lös. Hon löste uppgiften fint! Fot fungerar inte utan hon är inkörd på vänta, då går hon perfekt även i fritt följ. Jag är imponerad av hennes framsteg, hon är ju bara 7 mån och inte speciellt tränad, vi tar det medan vi är ute och går osv…

Teskedspappan var med alla djuren hos veterinären idag, någon av katterna har dragit hem öronskabb och nu ska katterna fortsätta behandlas med Frontline och Selma har fått den där *pekar vänster* och skall behandlas i 10 dagar. Sedan hoppas vi att de slutar att hålla på och skaka på huvudet, är ju rädd att de ska få blodöra hela högen….

Själv ska jag testa ny hårfärg! Den jag använde, Garnier Nutrisse Creme, innehåller så klart silikoner även i färgen! Hade ju varit ok om det bara varit efterbehandlingen… och hålla på och starta från scratch varje gång jag färgat är inte lockande…. Så nu har jag bytt till L’oreal Casting Crème Gloss, den innehåller bara silikon i efterbehandlingscremen. Det är lite läskigt att testa en ny färg och nytt märke….