Det ska jag på!

I februari har vi (jag och Ians ena gudmor), köpt biljetter för att gå på storseans med Terry Evans. Jag har länge velat gå på en av hans kurser eller ”utbildas” av honom. Till en början nöjer jag mig med det här 😉 vill änglarna att jag ska träffa honom på annat sätt, och att han och jag har behov av det, så kommer det hända.

Jag gillar hans sätt att arbeta, lågmält, koncist utan krusiduller och väldigt personligt. Om han är på plats för att rensa ett hus så tvekar han inte att genomföra specifik själavård, eller förmedla meddelanden.

Ja, jag vet att det är tv, men det finns en känsla som ni skeptiker aldrig kan förstå, so don’t even go there!

De här månaderna kommer kännas långa och seansen kommer att kännas alldeles för kort….

Det är ju en väldans tur att det kommer jul, nyår och några födelsedagar emellan så jag har nåt att fokusera på 😉

Ha det gott mina vänner :-h