Jag inser att det är dyra julklappar allting!! 😮

Jag vill ha en H2O-mopp och hoppas på att den gör vad den utlovar… skulle göra en del saker som att hålla vita skåpsluckor vita med 5 st som dräller rätt bra i hushållet…


Länk till moppen


Länk till ett ställe att köpa parfymen på

Nästa sak som jag verkligen vet att maken gillar också är parfymen Burberry Body, den doftar verkligen underbart!

Jag har också insett att jag verkligen saknar min wacombräda! När jag väl hittade pennan, som Ludde slarvade bort för hujeda mig många år sedan, så var drivrutinerna alldeles för gamla för att funka på Vista…

Länk till platsen som säljer den här


Länk till inköpsställe

Ett minneskort till kameran så att jag inte behöver ha sladd mellan kameran och datorn! Bilderna laddas över automatiskt så fort man sätter på kameran och datorn.Tillägg 20/11

Ett sådant här vill jag ha också!!! *ha-galen?*

Jag tror de laddas över direkt när man fotograferar hemma t ex…

Det här kommer inte bli bra… jag är så klart överlycklig om jag får en av ovanstående men…. jag brukar vara rätt tacksam för allt jag får… med undantag av små kalvar i plast då kanske… då var jag kanske inte översvallande glad utan mer tacksam för omtanken 😉