Den lille infernaliske pill-apan (!) lyckades för ett tag sedan få tag i ett glas rödvin och ta en snabb dusch, jodå, både Teskedspappan och jag stod precis jämte, lika blinda båda två…
Jag fick av ungen bodyn och funderade på om jag skulle slänga den direkt eller ödsla tid på att få bort vinet, jag var övertygad om att jag skulle aldrig få bort det över huvudtaget. Om jag skulle få bort nåt så skulle det ändå bli en fläck kvar *övertygad*

Jag tappade upp varmt vatten, så varmt jag kunde få i kranen och i med drygt en halv deciliter flytande galltvål. Jag lade ner bodyn i vattnet och i vanlig ordning med bärsaft så blev fläcken nästan svart! Jag blev chockad första gången jag såg det och tänkte då att jag hade gjort bort mig totalt, men tydligen så är det nåt i bärsaft som gör fläckarna svarta innan de försvinner.

Jag gnuggade fläcken lite och lät den sedan ligga i galltvålsvattnet. Jag hade tänkt köra den i maskinen dagen efter men glömde av den. Nästan en vecka senare kom jag på den när jag såg bunken i badkaret *ehem* och jag slängde in body + vattnet den låg i, i tvättmaskinen och så fyllde jag på med annan tvätt. Jag körde ett vanligt program på 30 grader och döm av min förvåning när vinfläcken är helt borta! Inte ens en färgskiftning!

Så, nu tipsar jag benhårt om varmt vatten och galltvål på vinfläckar!