Etiketter

Hannes har knäckt koden för att klättra nämligen… Köksstolarna är väl en sak, men han tar sig fasen upp på juniorstolarna också!
Kommer han väl upp på köksstolarna så kommer han ju upp på köksbordet, och på köksbordet står adventsljusstaken och vi har inte mossa i den, utan vita trumlade stenar… och de är ju sketasköj att leka med!

Hittills idag har vi försökt med att ställa de vanliga köksstolarna på bordet och bara låta juniorstolarna vara nere, men han tog sig snart upp på juniorstolarna också och de kan vi inte lyfta upp för ungarna kan inte lyfta ner dem själva… Så nästa sak blev att inleda operation ”Lär dig sitta still på stolen UNGE!!!”

Jag har tagit ner honom från köksbordet och satt honom på stolen, jag har satt ner honom när han har stått på stolen och jag känner mig en smula stressad över att han helt plötsligt sitter på köksbordet…