Idag har det varit en smula…. hektiskt är ett bra ord.

Teskedspappan fick sovmorgon så jag hann inte städa så mycket som jag önskat, men får punktmarkera Hannes hela tiden och då går det inte städa, halva tiden får man leta efter trasorna som han snattat och andra halvan får man plocka ner honom från olika bord.
Idag har vi fått ta bort hans plastback, han har kommit på att det är mycket roligare att stå på den och nå allt på diskbänken, än att sitta i den som han har gjort ett tag… Även pianopallen har vi ställt undan för den välter så lätt.

Vi har hunnit baka lussekatter och däremellan  var vi på luciafirande/familjegudstjänst i kyrkan, och i år fick vi med Ians goa gudmor! Tredje gången gillt eller vad är det de säger… vi har försökt i 3 år att komma ihåg att meddela henne i tid och i år lyckades jag komma ihåg det! Flera gånger tom!