Etiketter

Min förkylning (ja, igen!) gör mig trött och hostmedicinen Lepheton gör sitt till att golva mig helt…

Jag har haft ett lugnt dygn här hemma när resten av familjen var iväg och firade lite jul hos farmor.  Oavsett hur störiga, härjiga, skrikiga och moppsiga ungarna är, när de är borta så saknar man dem, går inte att komma ifrån.

Ungefär som när Teskedspappan föreslår en liten resa för honom och mig bara, känns meningslöst när inte ungarna är med. Fast nu börjar det kännas lite lockande i alla fall, den värsta navelsträngen till Hannes börjar klippas lite nu…

Så ni får kanske ge er till tåls några dagar, jag har några ämnen jag lätt skulle kunna skriva om men risken är att det kan bli ”total meltdown” i släkten i så fall… Däremot skulle jag kunna tänka mig att skriva om mina erfarenheter som bonusmamma, hur det kan bli både bra och total katastrof på en och samma gång….

Vi får se…