Etiketter

, ,

I mitt adventsbyte fick jag 5 st ärtpåsar som leksaker till barnen. Alltså en liten tygpåse fylld till hälften ungefär med torkade ärtor.

Vet ni hur roliga de där ärtpåsarna är?! Hannes älskar att kasta dem, stapla dem på huvudet, ligga på dem och bära runt på dem i hinken… t ex…

De stora barnen har enorm fantasi när det kommer till ärtpåsarna, idag låg de på armstödet till fåtöljen och staplade dem på ryggen… uppenbarligen väldigt, väldigt roligt

Idag har det annars varit en mjukstart på terminen. De två små började med förskolevistelse idag och de andra två hade studiedag idag. Imorgon går vi ut hårt med skjuts till skolan, förskolan och så hem och röja 3½ timma innan det är dags att köra först till förskolan, hem och lämna, sedan till skolbussen och hämta….

Idag hade jag även lovat att ringa vårdcentralen. Jag vaknade inatt fullständigt igentätad i både näsa och bihålor och efter 2 timmars snurrande smög jag ner till soffan och bullade upp filtar och kuddar och lyckade sova halvsittande, nästan en timma innan det ringde i mobilen och det var dags att jaga upp barnen.

När ungarna var på plats i förskolan och de andra sysselsatte sig så slumrade jag vidare en stund på soffan, i halvsittande ställning… När jag vaknade hade jag inte ont i bihålorna, lite mer saker som visade att bihålorna hade fritt blås, uppenbarade sig också men jag tänker bespara er från snordetaljer, faktiskt….
Idag blev det inget samtal till vårdcentralen och på eftermiddagen fanns det tom smak på maten, vågar man hoppas på tillfrisknande nu?