När Ian hade fötts och kroppen kommit igång igen, började jag uppleva nåt jag inte haft så där jättemycket av innan… PMS!
Efter varje barn har det blivit värre! Nu är det ju inte så där jättestort problem egentligen, inga konstiga symtom i kroppen utan mest i mitt humör. Jag kände inte igen mig själv, exploderade för minsta lilla och hade extremt dåligt tålamod med ungarna.Man kan förklara det med att ”Jag” sitter skrämd i ett hörn inne i mig själv och ser kroppen hålla på och gapa och skrika och vara fly förbannad…. jämt!

Inte nu längre…. *andas ut*

Jag började medicinera med Femal Balans för 1½ månad sedan och märkte skillnad första pms-perioden, de 10 dagarna närmast mens.

Den här perioden känner jag mig befriad! Jag vaknar inte längre på mornarna med ångest över mitt humör, fast jag har kommit långt i arbetet med mitt humör om man jämför med 20 år sedan… Jag önskade varje morgon att jag skulle ha tålamod med ungarna, mycket mer än vad jag hade.

Det har jag idag! I en situation där jag tidigare hade tappat tålamodet och redan parkerat någon av ungarna i trappan, kan jag idag fortfarande föra en diskussion utan att vilja spika upp dem på väggen! Med NUBB!!

Jag tar 1 tablett, 2 gånger om dagen från mensens 4:e dag och på dag 10 innan beräknad mens går jag upp på 2 tabletter, 2 gånger dagligen. Jag. Mår. Bra!

Har du problem innan mens, tveka inte! Testa i alla fall!! Jag ångrar inte en sekund att jag provade…