Vi har mer eller mindre (mest mer faktiskt) köpt en ny bil.

Inte vår, men likadan

Oavsett hur mycket vi gråter över att sälja vår Smart Roadster så inser vi att det funkar inte om både jag och Teskedspappan jobbar. Vi har vid 2 tillfällen tidigare kört omlott och då tog jag Smarten till jobbet när Teskedspappan lämnade på förskolan/skola och körde sedan och lämnade bussen på jobbet och tog Smarten till sitt jobb.
Det funkar inte i längden, särskilt inte om jag ska börjar härja på marknader, mässor osv.

Idag har jag (förutom umgåtts med familjen vid farmorbesök och jobbat lite) suttit framför datorn och surfat bilbarnstolar, letat onlineshoppar, beställt en  Britax Two-Way, men fick annullera ordern eftersom vi måste ha stolen snart och inte kan skrapa ihop de pengarna till en kontant inbetalning.
Letat vidare och fick ta en annan stol som jag kanske inte var helt nöjd med. Surfade då runt efter uppgifter på rygghöjden eftersom det var den jag inte var nöjd med. Lyckades efter någon halvtimme hitta uppgiften – 57 cm och kom sedan på att jag inte vet hur hög den är som vi har… leta igen och hittade efter ett par minuter – 56 cm. Jag visste nu exakt hur jag skulle söka 😉

Så! Nu har jag lagt en beställning på en Brio Zento, kommer däremot inte! Aldrig! NOWAY! vända den framåt.
Jag hittade till kampanjpris på 1995 kr och vi tog den på ett fåtal månaders avbetalning, går emot våra principer men vi måste ha en bakåtvänd stol till.
Insåg sedan att vi måste ha 2 bältesstolar till men det har JULA bra och trevliga stolar till ett bra pris.

Bilen vi har köpt?

Weeeell….. den är inte vacker, men den är ny och vi fick den till väldigt bra pris (kanske just för att den är så ful att ingen vill ha den?) och de verkade vilja bli av med den och skickade med både det ena och andra…
Bland det jag gillar bäst är att det är skjutdörrar på båda bakdörrarna! Inga barnorsakade *boink* i bilen jämte!!!
Nu hoppas vi bara att det blir bra det här, jag har väl lite kalla fötter efter att ha fått punga ut med åtskilliga tusen i reparationskostnader på bussen.

En sådan här, Fiat Qubo