Etiketter

,

Jag tog beslutet att någon annan fick laga vår middag idag och packade in barnen i bilen och körde ner till Bettans och käkade bättre lagad korvmojsmat *gooott*

Barnen var överlyckliga av två olika anledningar, de är alltid lyckliga när det vankas Bettan-mat *tack-för-den* och den andra anledningen var att de slapp kränga på sig vinterstövlarna utan hela familjen körde på gympadojjor!! Häelitt!

På facebook diskuterades mitt föregående inlägg flitigt innan idag. Som vanligt drogs det upp att det finns ”viktigare” saker att diskutera…. Allt är viktigt för den som intresserar sig i frågan. För mig är genus-debatten väldigt viktig. Däremot är t ex vad som händer i Syrien nu väldigt ointressant för mig, men jag är övertygad om att det finns människor som tar tag i den debatten bättre än vad jag hade kunnat göra med mitt ointresse.
Var och en gör det som de brinner för och i slutändan hoppas vi väl alla på en bättre värld? Även på lokal nivå?
Men vem bestämmer vilket ämne som är viktigare än andra?

Har förövrigt sett liknande ”bry-dig-om-nåt-viktigt” på fler ställen.
Den här kommentaren får avsluta dagen och den är bara så underbar! Den plockar det hela klockrent (för att slita lite på ett redan slitet uttryck)

Efter att ha läst om eurons sammanfall, de fd sovjetiska republikernas brottsvälde, USAs extrema höger-fiering, Kinas begynnande vattenbrist, Indiens extremt garanterade överbefolkning … osv … så anser jag ”hen” e helt ok