Det är hela tiden aktuellt att påminna… Anmäl dig till Stadsnätet om du vill ha bra, billig och framför allt snabb uppkoppling. Under de 8 år vi har bott i Oskarström så har berdbandet bråkat till och från. Kabel har blivit avgrävd, det har varit brand i stationen, kortet i stationen har gått sönder och för att inte tala om alla åskoväder som stationerna inte är rustade för.

Stadsnätet tar nu upp anmälningar för att ansluta sig till stadsnätet, visst det kostar 4800 kr, men har man som vi en fet anslutning så har det betalat sig på ca 15 mån. Om man väntar och inte hänger med på första vågen så får man punga ut med 18 000. Skulle väl tro att värdet på ditt hus ökar också…

Så här går det till:

  • Klicka på ditt område och på Anmälan. Sök fram din fastighet och fyll i intresseanmälan, glöm inte att fylla i e-post. Du kommer att få en bekräftelse av din anmälan och om du angett en e-postadress kommer vi även att hålla dig underrättad om hur arbetet i området fortskrider.
  • Så snart vi har fått in tillräckligt med intresseanmälningar i ett område så startar vi projekteringsarbetet, ni kommer då att bli kallade till ett informationsmöte
  • Det är bra om en eller fler som brinner lite extra för fiberanslutningen kan ta på sig att vara kontaktpersoner, eller ambassadörer i området. Mer information om vad det innebär att vara kontaktperson finner du under respektive område.
  • Medan utbyggnaden pågår i området är det förstås möjligt för de som inte skickat in avtal att efteranmäla sig, dock till en högre engångsavgift.