Etiketter

,

Hon fyller om några dagar, men idag fick hon sitt kalas och brorsan och svägerskan passade på att visa upp sitt nya hus! Lite modernare än det andra, som också har sin charm. Det blir nog alldeles lysande det där nya huset!!

Det är lite kul, Hannes har ytterligare en kusin och det skiljer 1 år 10 dagar, på dem och kanske ett par centimeter… Om de kom överens? Njae, de försökte så gott de kunde att reta varandra. När vi satt och fikade så försökte Hannes ta kusins kakor och kusin satt och sparkade på Hannes, i och för sig kan jag förstå honom, hade jag också gjort om någon försökte sno mina kakor *haha*

Storebrorsorna och storakusinen gick ut och lille Hannes fick stå och titta på dem på lekplatsen, genom altandörren… Han var lagom imponerad och satte en Zoo-kletig godishand på rutan…

På vägen hem tog vi en annan väg, oj vad slingrig den var och *blörp* så hade Hannes kräkts, sitta i 120 km/h och parera en kräka är inte det allra bästa man kan företa sig, men vi löste det. Tur nog så kräktes han inte så mycket, och bara den gången….

Igår fick jag tummen ur en viss kroppsöppning och fixade till akvariet… så nu har nya bakgrunden flyttat in, svärdsplanta är omplanterad och har fått en kruka med hål den här gången så rötterna inte behöver knuffa upp plantan ur krukan.

Hannes har en last…. han kan sitta i timmar (nåja, en timma i alla fall) och pilla tåludd. Ikväll vände han på processen och stoppade in toapapper mellan tårna istället….

Ikväll är jag redigt trött och kommer att gå och lägga mig med barnen, de hystas i säng efter Gladiatorerna…