Ni vet den där gruppen ”Vardagshjältar mot nätmobbning

Det tog inte lång tid innan den gav resultat, en sida som -hette- Emochan.org, har blivit nedstängd!!

Emochan var en sida där det, utan restriktioner, gick att lägga upp nakenbilder eller ja, bilder överhuvudtaget, på vem som helst och sedan var det öppet att sprida rykten, oftast falska skulle jag tro, häckla, håna, förnedra och alla andra synonymer i samma mening.

Efter att gruppen har haft diskussioner (Läs; Hanna Fridén, kan ha glömt någon) med sitens ägare och även företaget där siten låg, så har gruppens medlemmar varit inne på siten och lagt in bilder på trevliga saker istället. Eftersom diskussionerna inte kom någon vart.

Nu har företaget där siten ligger/låg stängt ner sidan, tack och lov! tog ägaren sitt förnuft till fånga, insåg till slut att siten bryter mot de flesta av företagets punkter i policyn och stängde ner. All heder till Jim Nelin som till slut såg vad det handlade om! Även Michael Bingmert förtjänar att nämnas…