Etiketter

Var ensam med barnen i helgen…. Maken var iväg på konsultuppdrag och jag skulle avverka bl a simskoleavslutning själv, med 4 st barn varav 3 st är med i simskolan.

Hannes barnvakt var inte tillgänglig i helgen så jag tog beslutet att ta med honom. Han har inte varit med på simskolan sedan han satt fastspänd i bilbarnstolen…. Nu mera är han ytterst mobil av det mer ”stånga-pannan-mot-kaklet”-hållet….

Fast det började redan långt innan vi ens kommit hemifrån…. När jag sade till de andra tre att det var dags att sätta på sig ytterkläderna och åka så passade Hannes på att öppna kylskåpsdörren och hälla ut 3 dl grädde på köksgolvet!!! Så istället för att klä på pattaglytten så låg jag, Ludde och Ian på knä i köket och torkade grädde…

Mitt i all stressen så glömde vi sophinken på köksgolvet, så när vi väl kom hem igen så hade byrackan Selma hjälpt till och spridit ut den – inkl bajsblöjan – på hela bottenvåningen!

Det är tillfällen som det här som jag bara vill sätta mig i ett hörn och hysterisksnyfta, men vad hjälper det?

Teskedspappan: Kan du säga Polisbil?
Hannes: Ditti poliiiiii!