Etiketter

Idag är det snudd på sommar! Jag fick slänga av mig hoodisen när jag skyfflade grus. Det var alldeles för varmt idag för hoodis. Dörren står på vid gavel, fiskmåsarna skränar vid någon åker som det jobbas på (trots att vi bor 1,5 mil från havet) och en humla surrade förbi mitt huvud….

Idag visar sig livet från sin goda sida.

Jag får dock springa och kolla vad gässen håller på med för de var ute på gatan och sprang i förmiddags, gräsmattan mittemot vår tomt hägrar med grönt friskt och saftigt gräs. Deras hage är tämligen barbetad och de har betat av på baksidan också… hungriga kreatur de där, funderar på att plocka in dem i trädgården en stund så de betar av vår gräsmatta….

 Gässen vid dammen
 Ginsten blommar
 Solskyddsfaktor 50+… nej mitt födelsemärke är inte rött, det är instagram som strular till det 😉
Dagens arbete utomhus, 3 meter av uppfarten är täckt av singel, nu är det typ 5 meter kvar…
Dagen började mindre positivt dock, eller ja, Hannes hade skitkul! Ungen, som vaknat kl 6 både lördag och söndag, vaknade idag kl 6.30 *fnys* och kl 6.32, hoppade han ur sängen och sprang vrålande in till de två bröder som inte skulle upp idag, nödvändigt? Nä, men skitkul!