Etiketter

PimPim tyckte det var en bra idé att föda barnen på 1 Maj!
Hon har gått här hela dagen och klättrat in på de mest konstiga ställen och jag gjorde 2 st platser till henne men nej då! I kväll kom hon och hämtade mig och visade att i Alfreds säng skulle det födas och jag skulle vara med.
Jag hade lämnat Hannes nere och sprang ner och borstade tänderna snabbt på honom och när jag kom ut från toaletten stod hon där igen!

Vi gick upp och jag nattade Hannes och satte mig hos Pims. Hannes hoppade ur sängen och varje gång jag var in och lade honom så kom hon efter. Jag såg att det blev tätare mellan värkarna så jag ville ju inte att hon skulle vara uppe och springa. Jag ropade upp Ludde och bad honom ta ner Hannes när han hoppat ur sängen igen, Teskedspappan var bara minuter hemifrån så han fick ta det hela när han kom hem.

Sedan kom de och allt gick bara bra. Nr 2 och 3 kom i säte så jag fick hjälpa till att dra ut dem ordentligt. Nr 2 började sprattla för att få ut huvudet själv tom.

Nu har det snart gått 4 timmar och jag hoppas inte det kommer fler….

Nr 1 Är född 19:45

Nr 2 Är född 20:53

Nr 3 Är född 22:06

Nr 1’s bakben (För att skilja mot 3:an här nedan)

Nr 3’s bakben