Etiketter

Igår var det så dags! Jag packade det jag skulle ha med mig, och så klart lite mer än vad jag behövde, men ifall jag skulle spilla på mig…. ja, ni vet…

Det var tur jag hade GPS:en på för jag hade aldrig hittat dit utan den. När jag kom fram så satt 3 st redan utanför och snart trillade resten in också.

Vi tog ett glas vin/drink och satt och pratade tills det var dags för middagen och vi fick jättegod mat! Jag hade slickat tallrikarna om jag hade haft lite mindre vett och etikett i kroppen.

Efter middagen satte vi oss återigen ute på gården, det var alldeles underbart väder och man hade bättre uppsikt över alla vid en liten mer rundare sittning än vid ett avlångt matbord.

Det diskuterades allt från politik till träning och livet, universum och allting i största allmänhet. Vid ett tillfälligt pitstop inne på rummet så kollade vi hur långt de kommit i ESC och det var precis vid snabbrepriserna!! Jag tog med mig mobilen ut och drog igång röstningen som fick gå med lite lätt rapportering till de andra. Så tog då batteriet slut och vi gick över på en annan mobil, Efter en stund gav den också upp *fan* så vi tog alla saker och gick in på vårt stora 4-bäddsrum för att kolla tv:n istället.
Någonstans på vägen så dök en tjej upp från cykelfesten, som hölls i festvåningen på hotellet, och hon dumpade sitt sällskap för att se på omröstningen med oss. Det vrålades, klappades händer och humöret låg strax under taket och fladdrade. För varje 12 blev vrålen högre…

När faktum var faststället! Loreen vann!!! Så blev vi inbjudna till cykelfesten och vi knallade dit och dansade häcken av alla cykelfestare till bl a ”Euphoria”, så klart….

Kvällen avslutades och vi gick och lade oss, en smula trötta och med en smula ostadiga fötter.

Morgonen kom kanske lite för snabbt men alla var ändå upp och käkade frukost och hade trevligt. En del var en smula kraxiga och hade whiskeyröster, måste varit nåt förkylningsvirus som slagit till, för det kan väl knappast ha varit allt vrålande kvällen innan, väl?

Den här träffen har varit underbart rolig och jag har haft så trevligt med alla dessa underbara människor. Jag vill framför allt tacka [Miss Vivi] som har fixat och donat för att få ihop den här träffen och även fixat ihop en goodiebag till det hela!

En liten men oh så underbar träff, får se om det blir en ECS-bloggträff nästa år kanske…. jag tipsar verkligen mina bloggande vänner att dra med nästa gång 🙂

Bilderna är en salig blandning mellan Instagram och systemkameran,
jag måste bli bättre på flygande bloggrepotage 😉

Det packa för fullt…

Vi tar en liten smuttstund innan middagen…

Rummet, 25% av det i alla fall….
 
Vi börjar samlas inför middagen…

Förrätten

Huvudrätten
(jo, det ligger faktiskt 2 klyftor potatis, det fick jag straff för dagen efter med magkramper)

Vi samlas efter middagen… Jag har hämtat kameran på rummet.
FiloZophie och Miss Vivi
Miss Vivi
Ursköna Malin får en med ”CUPCAKES!!!!”
”Sötörat” får goodiebagen som han vidarebefordrar till sin goa fru…
(Fred the vov)

Mmm… [Goodiebag]!!
Life of Johanna & Sojkas framtid

”Drinka…. pausa…. drinka… pausa…
Här på gården hade vi det underbart!!
Omgivningarna bjöd på magisk solnedgång
Omgivningarna bjöd på magisk solnedgång
Festvåningen med Spa under, där var stängt när jag fotade men vi bedrev ett par timmar där
Omgivningarna bjöd på magisk solnedgång
På väg hem, jag skymtar mitt älskade Halmstad
 Min kamera har fått en maskot!
Tröstpriset från frågesporten, den här kommer från [Misshute Design]