Idag är det skolresa för Ludde och Ian, jag skulle varit med där. Mest för att Ian blev orolig och osäker så jag skulle varit moraliskt stöd, men även för att ha en kul dag med killarna. Det händer inte så ofta att man bara är med de två.

Igår laddade vi och plockade ihop en matsäck som heter duga, jag lyckades få till en rätt sjysst lchf-variant och ungarna pratade intensivt om ”imorgon”.

3.30 inatt försvann dagens planer, Hannes blev sjuk IGEN!!!

Ludde bröt ihop fullständigt när jag berättade det för honom, Ian tog det mer med ro, men han brukar hålla allt inom sig.
När de hoppade på bussen var de dock uppspelta och förväntansfulla och jag är övertygad om att de kommer få en bra skolresa i alla fall, men det är inte utan att jag är en smula vemodig, det här skulle vi ju göra ihop…..

Lördagens soluppgång