Idag var nog vad man kan beteckna sista skoldagen. Imorgon ska de städa och leka och ha en mysdag i skolan. På fredag skickar vi iväg dem i avslutningskläderna och sista gången med bussen före augusti.

Vi vet inte hur mycket de kommer gå på fritids i sommar, just när det gäller Ludde och Ian så klarar de av att ta hand om sig själva när jag jobbar, jag är ju hemma men kanske inte tillgänglig hela tiden, jobba kan jag alltså göra fast de är hemma.
Känner jag Ludde rätt så kommer han vilja vara hemma ganska mycket i sommar.

De två små kan dock inte vara hemma om det är tänkt att jag ska få jobbat något, det är helt omöjligt! Det blir bara kaos alltihop! Så för deras del blir det kanske lite mer på förskolan i sommar än vad de stora är på fritids, men de älskar ju sin förskola och jag kommer kanske inte köra hela dagar utan lämnar dem lagom till middag och hämtar dem på eftermiddagen istället…. Om nu Hannes tänker ställa om sin sovklocka i sommar så att vi KAN sova längre än till klockan 6…